Sunday, January 6, 2013

pless be nice oh acc...

Assalamualaikum.. ari nie paper yg sgt kritikal tok sem nie..n hope everything gonna be ok!..hurmm account.. nie la 1st tyme dlm hdup blja acc. dan sgt lah ssh. actually kalo mnt acc nie sng je..haha tpi kalo bgi kt aku lah.. ermm no thanks :P

tpi tok final nie, aku da usaha, ikhtiar ape yg ptt dan skang aku tawakal kpdNya. smga dipermudahkan segalanya, dan dpt jwb ngn tenang.. ok breath in....... breath out..... insyaAllah u can do it irna!! lpas pper nie xsbr nie nk blik tido.. nikmatnye kalo dpt tilam bntal nie..nk tido smpai pgi esok...yes! dan esok..jeng jeng jeng.. dah ade plan cuma xtau jdi ke x..

so jom gerak!!..

mood: excited.. scare.. arghhhh lets perang :)

pless be nice oh acc...

Assalamualaikum.. ari nie paper yg sgt kritikal tok sem nie..n hope everything gonna be ok!..hurmm account.. nie la 1st tyme dlm hdup blja acc. dan sgt lah ssh. actually kalo mnt acc nie sng je..haha tpi kalo bgi kt aku lah.. ermm no thanks :P

tpi tok final nie, aku da usaha, ikhtiar ape yg ptt dan skang aku tawakal kpdNya. smga dipermudahkan segalanya, dan dpt jwb ngn tenang.. ok breath in....... breath out..... insyaAllah u can do it irna!! lpas pper nie xsbr nie nk blik tido.. nikmatnye kalo dpt tilam bntal nie..nk tido smpai pgi esok...yes! dan esok..jeng jeng jeng.. dah ade plan cuma xtau jdi ke x..

so jom gerak!!..

mood: excited.. scare.. arghhhh lets perang :)

Wednesday, January 2, 2013

err esok da 3hb ker??


Assalamualaikum.. 
tomorrow is the 1st day..n wishing uoll best of luck!..
err rse mcm xready lgi.. byk kot nk kna igt. bab mnghafal nie agak mcm dah nk fail la..da lme kot tgglkn hfal2 sume neh..haha sejak2 mnceburi bidang yg aku amek skang nie, hfal2 sume dah makin kurang.. means hafal fakta2 la.. hafal formula xpnh lari!.. haha..
anyway hope everything will go smootly tomorrow!.. wish me luck :)

p/s : kita hnya mmpu berusaha, brdoa, dan akhir sekali tawakal.. byk mne pon kte stdy, kebolehan kte sume tu brgantung kpd Nya.. insyaAllah smga DIA prmuahkn segalanya..
jUm smbung stdy lgi..! jgn give up sblum kaki melangkah ke bilik exam..! caiyooook!!

Monday, December 31, 2012

selamat tahun baru



SELAMAT TAHUN BARU!! 

lgi lbh kurang 30min je nk pkul 12.. dan bermula lah tahun 2013..
alhamdulillah semoga tuhan pnjangkan umor, murahkan rezeki, dan bhgia selalu..

okay 2013 means i'm now 23years old!! oh my!..haha mcm xcye. rse mcm aku msih lgi ank2 kecik yg msih mentah xtau ape2.. dlu bila nk msuk umo 20 bukan main lgi xnk kn. sbb nti da xde angka 1 kt dpn.. so trima lah knyataan yg aku xlgi muda mcm dlu. tpi still lah msih muda kn. haha.. 

anyway hope tahun baru nie akn bgi lbh byk kegembiraan, kejayaan, dan kebhgiaan.. azam thun lpas? err xtau la ape ek.. rse mcm xde azam je slma nie..haha sbb rse nye stiap kali msuk tahun bru xde ape2 beza pon. haha. azam baru tu nk kata ade xde jgk.. juz hoping for a better life..

haa dan thun 2013 nie jgk thun akhir aku sbg stdnt degree! yes.. sgt xsbr nk abes kn blaja.. even lpas nie aku still xtau nk bt ape, nk smbung or nk kjee... tpi still aku sgt xsbr nk abes kn deg! actually dah sgt penat.. i'm coming JUN!!!..

ape lgi ek?? kawen? err even rmai dah mmber yg melangkah ke alam perkahwinan, aku still blja.. alhamdulillah ni rzki tuhan bgi.. lgi pon jdoh xdtg lgi so bt ape nk cpt2 kn..blaja la dlu! haha.. insyaAllah dah smpai msenye nnti ade lah.. biar takdir yg tntukan sume nye.. :)

skang ape yg pnting ialah... kerjasama! hahaha. study study and study.. final menunggu dan present yg sgt mncuakkan..! wish me luck :)

mood : excited count down brsama nota2 tersyg ditemani mmber2.. tggu je la bunga api dri Icity nie..huhu..
bye~
salaam..

Wednesday, December 26, 2012

i'm hOme!

Assalamualaikum.. i'm hOme!! alhamdulillah wlaupon cuti kjap je dpt gak blik umah me'release'kan tnsion nie.. 1mggu bermati-matian menyiapkan DP n RP sgt lah menyesakkan kepala. jdi blik umah juz nk relaks!!.. no more stress ok.. sbb blik s.a nti byk lgi bnda kna pk.. hope everything gonna be okay until last of next month.. next month?? means next yer rite? waaahh mcm cpt je sgt, dah thun baru lgi..

azam thun 2012? errr ape ek? mcm dah lupe aje. haha.. xksh la aku dpt capai or x azam tu.. yg pnting aku msih brnafas tok truskn thun dpn. smga tuhan masih menyayagi kita semua :)

ape azam thun bru? people always ask da same question rite? n sometimes its too hard to think for the new wish, i think so lah. haha. y? sbb aku xtau sama ade aku bole ke cpai impian aku tu.. tpi xslhkn kalo every yer aku keep repeating the same wish?? hahah..yela kalo wish aku tu nk kawin, n mesti la aku kne repeat je kn.. hihihihi

but ape2 pon aku arap thun bru nnti akn ade kegembiraan dan kebhagiaan yg menanti.. insyaAllah :)